Začínáme novou sezónu!

06.10.2016

V sobotu 24.9.2016 jsme ve Sportovní hale v Neratovicích sehráli první dvě utkání nového ročníku ligové soutěže - po loňském postupu PH+SČ soutěže mužů.

Do prvního utkání jsme nastupovali proti známému soupeři, ne však z ligových kolbišť, ale z přátelských utkání a turnajů. FBC Uhříněves jsme v minulosti ani jednou neporazili, což jsme chtěli samozřejmě zvrátit.Od prvních minut se na hřišti odehrávala oťukávaná, ani jeden z týmů nechtěl vzadu chybovat a občasné útočné snahy troskotaly na vynikajících brankářích. První dvě třetiny byly na góly chudé, skóre otevřela až těsně před druhou sirénou naše posila z Kutné Hory - Martin Vlk (bez asistence). Až ve třetí třetině se utkání přehouplo výrazně na naši stranu a dospělo k výsledku 6:0 pro Amigos. Gólový účet ve třetí třetině rozšířili - J. Bárta (O. Šafář), T. Badin (bez as.), T. Badin (J. Vařejčko), T. Ovčáčík (T. Badin) a M. Hrubý (J. Vařejčko). A. Jungmann tak začal novou sezónu excelentně - vychytanou nulou!

Druhé utkání s Floor Maniacs Mělník jsme začali také velmi úspěšně - první branku vstřelil opět M. Vlk (J. Bárta), v přesilovce přidal další branku T. Badin (O. Šafář). První inkasovanou branku si, už jako oficiální Amigo, připsal J. Abeska, odpověděl na ní však o chvíli později J. Štička (J. Bárta). První třetinu jsme tak uzavřeli na skóre 3:1. Ve druhé části přidal soupeř další branku, za nás se trefili ještě T. Ovčáčík (T. Badin) a T. Badin (bez as.). V poslední třetině jsme však přestali soupeři stačit a vzniklý tlak nakonec Maniacs přetavili ve skóre 5:6.

Z Neratovic si tím pádem odvážíme tři body a figurujeme na třetím místě průběžné tabulky díky nejlepšímu brankovému rozdílu. Příští turnaj sehrajeme až 23. října na Stochově, kde na nás budou čekat FBC Kralupy n/V B a FBC Jeleni Unhošť.