Poslední ligový dvojzápas roku 2015

16.12.2015

Neděli 13.12.2015 jsme měli v diářích zanesenu jako poslední herní den ligy pro rok 2015, čekal nás devátý a desátý zápas. Po předchozích osmi utkáních jsme měli na kontě 15 bodů s bilancí (5-0-3).

V prvním utkání jsme narazili na zatím neporažený IBK Kubánský klan C. S kubánci jsme sehráli velmi vyrovnané a koukatelné utkání, ve kterém jsme však prohráli 2:4. Soupeř využil každého zaváhání v obraně a třikrát z prakticky stejné pozice doklepával balonek za brankovou čáru. Ani nepříznivý stav utkání nás však nedemotivoval, hráli jsme soustředěně a nakonec také dva góly do sítě kubánců vstřelili.

Velmi pozitivně naladěni jsme poté vstoupili do dalšího zápasu s FBC Atomovky. Po předchozích zkušenostech s Atomovkami jsme nechtěli brzy inkasovat a výsledek uhrát především vepředu. Utkání jsme měli díky brzy vstřelenému gólu vcelku pod kontrolou a nenechali se rozhodit ani občas nepřijemně tvrdou hrou soupeře. Velmi dobré utkání odehráli všichni zúčastnění, nejlépe fungovala dvojice střelec Ovca-nahravač Míra, kteří v tomto složení připravili hattrick.

Druhé utkání bylo pikantní ještě jednou, statistickou, maličkostí. Tento duel byl 100. oficiálně odehraným v barvách Prague Amigos. Společně s celým týmem slaví toto jubileum Tommy, u kterého v kolonce počtu zápasů svítí stejné trojciferné číslo.

S rokem 2015 se v soutěži PH+SČ TŘÍDA MUŽŮ – SKUPINA A loučíme šestým místem (s dvěma zápasy k dobru) a doufáme, že rok 2016 bude ještě uspěšnější.