Třetí místo na Rangers Cupu 2017

27.03.2017

Na první jarní sobotu jsme si udělali výlet na "velikonoční" turnaj do Zruče nad Sázavou. Před třemi lety, kdy jsme tu byli na jaře naposledy (dva roky nám termín kolidoval s turnajem v Dačicích), jsme obsadili třetí místo. Poučeni z dřívějších nezdarů jsme si opět mysleli alespoň na bednu. A povedlo se!

V superhrubém čase 1x15 minut na utkání většinou nebyl čas na velké přestřelky a do utkání jsme museli vstupovat aktivně už od začátku. Až na jednu výjimku se nám to poměrně dařilo a tempo hry jsme většinou udávali my.



Prague Amigos - Uhlířské Janovice (1:1)

Soupeře jsme v prvním střídání vůbec nepustili na naší půlku a ihned jsme začali nastřelovat zařízení. Janovice nás však hned ve druhém střídání ztrestali za chybně rozebranou situaci a dostali se do vedení. Rychle jsme reagovali vyrovnávací brankou (Mirčes, as. Tommy), nicméně i přes pokračující tlak jsme si už žádnou další změnu ve skóre nevynutili.

Prague Amigos - FBC Černý boty (2:0)

Ve druhém zápase skupiny jsme narazili na budoucího vítěze turnaje, majícího ve svých řadách našeho Vlčáka. Po brankách Tommyho (as. Ovca) a Buráka (as. PJ) jsme žádný zvrat nepřipustili a kvalitně hrajícího soupeře do větších šancí nepouštěli.

Prague Amigos - Crazy Team (1:5)

Crazy výsledek s Crazy Teamem - nejslabší soupeř ve skupině zůstává nadále naším prokletím a opět jsme s ním prohráli. Po několika zbytečných chybách jsme pětkrát inkasovali a naše jediná vstřelená branka (Tommy, as. Roman) na tom nic nemohla změnit.

Prague Amigos - Rangers Zruč (2:0)

Prohra s Crazy Teamem a další vývoj skupiny znamenal druhé místo pro náš celek, z prvního místa postoupili Uhlířské Janovice. Ve čvrtfinále jsme tak narazili na domácí Rangers, se kterými jsme po gólech Mirčese (as. Tommy) a PJe (as. Vésa) dovedli utkání dovedli do vítězného konce. Za zmínku jistě stojí Vářího pohotová hra vysokou holí v brankovišti po nešťastně odraženém balónku směrem do naší svatyně, za kterou jsme si vysloužili nájezd, který Henry bez obtíží zlikvidoval, a následná hra ve čtyřech.

Prague Amigos - Exodus SNS (0:2)

V semifinále jsme narazili na leadera skupiny A, který v úvodních utkáních neobdržel ani jednu branku. My jsme na tom bohužel nic nezměnili a i přes dobře odehrané utkání jsme podlehli 0:2. Exodus prohrál až ve finále s FBC Černý boty 1:2.

Prague Amigos - Uhlířské Janovice (4:2)

Souboj o třetí místo nás svedl opět dohromady s týmem Uhlířských Janovic. V hladce odehraném utkání jsme vedli ještě 30 vteřin před koncem 4:0, po dvou brankách si připsali Tommy (as. Mirčes a Ovca) a Shtiky (as. Mitch a Burák). Ztráta koncentrace se v závěru podepsala na skóre, kdy jsme obdrželi dvě zbytečné branky a pokazili tak Henrymu sympatický průměr :)