Memoriál P. Maška 2017

29.05.2017

Ani u čtvrtého ročníku Memoriálu Petra Maška jsme nemohli chybět, proto naše kroky v sobotu 27.5.2017 směřovaly tradičně na Hagibor. Z turnaje, kde proti sobě nastoupilo pět týmů systémem každý s každým, si neporaženi odvážíme první místo.


V prvním utkání jsme narazili na FBCU, utkání jsme měli po celou dobu pod kontrolou, jediné, co nás zklamalo byly závěrečné nájezdy (tradiční to dohrávka o jeden bod), kde jsme branku nevstřelili ani neobdrželi. Druhý zápas, s Černýma sviněma, už přinesl vyšší a zajímavější tempo, výsledek ale hovořil jasně pro nás. V nájezdech jsme opět nezářili, jeden jsme sice vsítili, stejně "úspěšný" byl ale i soupeř, proto z nájezdů žádný bod nekápnul.

Utkání se Slavií Praha jsme nezačali dobře, v průběhu jsme však převážili výsledek na naší stranu a zvítězili i na nájezdy, což bylo pro finální počty velmi důlěžité! V posledním zápase, který byl zároveň soubojem o konečné první místo, jsme se utkali s Fišrmeny ze Sparty. Herně jsme tahali spíše za kratší konec, výsledek jsme si však pohlídali a po výhře 2:1 obsadili příčku nejvyšší!

V závěru musíme poděkovat Márovi, který nás po celou dobu turnaje podporoval a poctivě dodržoval (i za nás) pitný režim. Většinu utkání s námi absolvovali i Alča s Alanem, kterým děkujeme, že nás podpořili a také výrazně snížili věkový průměr přítomných Amigos. :)